perjantai 9. joulukuuta 2016

6 X JOULULAHJAIDEA GOLFFARILLE

Pidän joululahjojen antamisesta, mutta huomaan stressaavani usein niiden keksimistä, sillä haluan antaa aina mahdollisimman kivan ja omaperäisen lahjan. Välillä mietin liiankin monimutkaisesti ja huomaan, että ajatus oli kaunis, mutta ehkä lahjaideani ei ollut ihan se täysosuma...

Usein yksinkertainen vaihtoehto on paras, mieti vain mikä on saajan sydäntä lähellä. On vaikea mennä pahasti pieleen, jos antaa lahjan, joka liittyy vaikka saajan rakkaaseen harrastukseen. Ainakin omalla kohdalla mieleisimmät lahjat ovat olleet nimenomaan harrastuksiini liittyviä juttja, sillä olen kokenut ne kivoiksi ja käytännöllisiksi.


Golffin ystävälle on helppo ostaa lahja, sillä välineitä, tarvikkeita ja vaatteita on paljon.
Kokoa kiva golftuotepaketti tai panosta yhteen hyvään tuotteeseen. Voithan antaa esimerkiksi laadukkaita palloja,  joita saaja ei normaalisti välttämättä itse viitsisi ostaa. Tai näe vähän vaivaa ja tilaa saajan nimikirjaimilla personoidut pallot. Golfkello on myös tyylikäs lahja tai vaikka puttimatto talvitreenailuun!

Kokosin kuusi joululahjavinkkiä golffarille alle. Tuotteiden linkit kuvatekstissä, joista löytyy tarkemmat tiedot ja hinta.
Joululahjaidea #1 Golfkello

Joululahjaidea #2 Puttimatto

Joululahjaidea #3 Talvirukkaset

Joululahjaidea #4 Golfmailan suojus

Joululahjaidea #5 Golfpalloja, personoituna tai ilman!

Joululahjaidea #6 Joogalahjakortti



Viimeinen joogalahjakortti, koska jokainen golffari tarvitsee enemmän joogaa vetreytyäkseen kesää varten ;)

Toivottavasti näistä oli apua joululahjojen keksimiseen.
Hyvää Joulun odotusta kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti